Poděkování

Rád bych poděkoval všem, bez kterých by tato kniha nikdy nevznikla, počínaje mým laskavým dědou Dominikem, mámě s tátou i přes všechny výčitky, bráškovi Karlovi. Dále mé první ženě Mileně a druhé ženě Květě, které si se mnou moc neužily, stejně jako oběma svým potomkům Monice i Davidovi, i když těm bych se měl spíš ještě jednou omluvit.

Mé díky patří vám, všem které jsem v této knize jmenoval i těm, k jejichž jménům jsem se zde nestihl dostat. Každý z vás, se kterým jsem se v životě setkal měl určitě nějaký vliv na vývoj mého života. Kdyby vás nebylo, neměl bych asi o čem psát.

Můj vděk patří všem kamarádům z beskydské obce Čeladná, která nás mojí ženou Májou přijala tak, že jsme se tam občas cítili lépe než doma. Můj dík patří i všem přátelům z golfu z Mariánských lázní a nejen z nich.

Týká se to samozřejmě i těch slavných, se kterými jsem měl to štěstí spolupracovat ať to byl Petr Sís, Ringo Čech, Viktor Sodoma, Jirka Schelinger, Olda Říha, Tolja Kohout a Dědek Šindelář, Ota Petřina, Jožo Ráž, Richard Kybic, Jirka Lang, Jirka Vondráček, Láďa Rýdl, Angelo Michajlov, Eduard Hrubeš, Vláďa Kočandrle a Marcela Březinová, abych jmenoval ty nejbližší. Mezi samozřejmě patříte i vy, naše publikum, pro které jsme to všechno dělali, neboť bez vás by celý šoubyznys ztratil smysl.

Rád bych poděkoval i těm, kteří mi při vzniku této knihy pomohli slovem či skutkem, počínaje dlouholetým přítelem Milošem Skalkou, přes Petra Síse, Roberta Kristoforiho, Tomáše Chadima, Pavola Lukši a zvláštní dík parťákovi z mojí advokátní kanceláře Jakubovi Mudrovi, který táhl firemní káru, když já jsem psal.

Snad jsem nikoho neopomenul, protože na závěr patří můj hold té, bez které asi nikdy nedospěl, bez které bych nikdy nedokázal to, co se mi podařilo ruku v ruce s ní, protože každý chlap může být jenom tak dobrý, jak dobrá je žena, která ho podporuje a která , když se nedaří, ho dokáže i podržet. Máječko díky, byla jsi nejlepší ženská mého života a budeš mi stále chybět.

Praha 3.4.2021